מנהל תפעול ושותף מייסד, חבר קיבוץ אפק בעל ניסיון של 29 שנים בגידול וניהול מטעים, כרמים ופרדסים, חבר בוועדת מו”פ האבוקדו הארצית ויו”ר שולחן האפרסמון הישראלי, אגרונום בוגר האוניברסיטה העברית בירושלים ומומחה בתחומים: אבוקדו, הדרים, אפרסמון, זית ורימון
מנהל פיתוח ומחקר של החברה ושותף מייסד, חבר קיבוץ כנרת ומרכז החקלאות של קיבוץ כנרת, בעל ניסיון של 15 שנים בחקר זני מנגו, אבוקדו, ליצ’י, הדרים, עגבניות ודלועיים. בעל ניסיון רב בתחום הטיפול בפרי לאחר קטיף הכולל ליווי וייעוץ של בתי אריזה גדולים-קואופרטיביים ופרטיים (מנגו, אבוקדו, ליצ’י, בננות ופרי הדר), חבר בוועדת מו”פ האבוקדו והמנגו הארצית. Ph.D בגנטיקה של הצומח, האוניברסיטה העברית בירושלים ומומחה בגידול: מנגו, אבוקדו, ליצ’י והדרים.
מנכ”ל ושותף מייסד, חבר קיבוץ געתון, ניסיון של 25 שנים בגידול וניהול מטעים, כרמים ופרדסים, חבר בוועדת מו”פ האבוקדו הארצית, מומחה בתחומים: אבוקדו, ליצ’י, אנונה וקיווי.