טיפול בפרי לאחר הקטיף מושפע מאופן הגידול והשלב הפיזיולוגי שבו בוחרים לקטוף את הפרי; לאחר מכן הערכת איכות הפרי והכוונתו לאריזה ולשיווק – שוק פרמיום, ייצוא, מקומי או תעשיה, אחסון הפרי, הבחלתו במידת הצורך, מניפולציות הארכת חיי מדף, שינוע ושילוח הפרי, הגעה לייעדו ותגמול עבור מכירתו, כל אלו כמכלול – בעלי חשיבות כלכלית עצומה עבור המגדל, בכל שנת גידול מחדש.
חלק מהחבילה ההטרוגנית ושיתוף הידע שחברת "אצבעות ירוקות" מספקת עבור החקלאי ובית האריזה, מורכבת מליווי צמוד ומלא בטיפול בפרי טרום ולאחר קטיף, תוך מתן דגש על מקסום התגמול המתקבל על תוצרת חקלאית, והבנת כלל שלבי תהליך Post-harvest, בעזרת ידע רב הנצבר בתחום המקצועי והשיווקי וקשרים רבים בתעשייה ובמסחר.
ייעוץ וליווי בתי אריזה כחלק מניסיונם המצטבר של מדריכי החברה, וכחלק מהבנת מגבלות וצרכי השוק בארץ ובעולם, חברת "אצבעות ירוקות" מאפשרת שיפור תהליכים בבתי אריזה במגוון נושאים: